[Updated August 2017 From Google Drive] Microsoft Training Resources for Helpful Windows Server 2012 070-410 Dumps with Assurance To Pass 070-410 Exam Certification on SlideShare

Pass4itsure microsoft training resources for helpful Windows Server 2012 070-410 dumps with assurance to pass 070-410 exam certification on SlideShare. The industrious Pass4itsure’s IT experts through their own expertise and experience continuously produce the latest Microsoft https://www.pass4itsure.com/070-410.html dumps to facilitate IT professionals to pass the Microsoft certification 070-410 dumps.

Exam Code: 070-410
Exam Name: Installing and Configuring Windows Server 2012
Updated: Aug 06, 2017
Q&As: 503

[Updated August 2017 From Microsoft 070-410 Dumps Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWbWdtSVRYVmpQa0U

[Updated August 2017 From Microsoft 70-734 Dumps Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWY2xEbzRCZklmTFU

Pass4itsure have the latest Microsoft certification 070-410 dumps.

070-410 dumps

QUESTION: 1
Press the Exhibit button to view “XML Schema Document”. Select which of the following
correctly describes a valid XML document with respect to “XML Schema Document”.
A. <ContactInformation Date=”2004-07-31″>
<Name>Taro Yamada</Name>
<eMail>Yamada@ABC.co.jp</eMail>
</ContactInformation>
B. <ContactInformation>
<Name/>
<eMail/>
</ContactInformation>
C. <ContactInformation Date=”July 31, 2004″>
<Name>Taro Yamada</Name>
<eMail>Yamada@ABC.co.jp</eMail>
</ContactInformation>
D. <ContactInformation/>W Courier Newlr Z
070-410 exam 
Answer: A, B
QUESTION: 2
Press the Exhibit button to view “XML Document”. Select which of the following correctly
describes the results of applying “XSLT Stylesheet” to “XML Document”. Assume that the
input XML document and transformation results ignore meaningless whitespace.
A. A file that does not contain any content will be output, because the XML document LIST
element does not contain a name attribute.
B. The following XML document will be output.
<?xml version=”1.0″?>
<LIST>PenPaper</LIST>
C. The following XML document will be output.
<?xml version=”1.0″?>
<LIST>
<name lang=”jp”>Pen</name>
<name lang=”jp”>Paper</name>
</LIST>
D. The following XML document will be output.
<?xml version=”1.0″?>
<LIST>
<name lang=”jp”>Pen</name>
<name lang=”jp”>Paper</name>
PenPaper
</LIST>W Courier Newlr Z

Answer: B
QUESTION: 3
Select which of the following correctly describes an XML Schema definition when the
Market Price element must be a positive integer. Assume the Schema namespace prefix is
“xs”.
A. <xs:element name=”MarketPrice” type=”xs:negativeInteger”/>
B. <xs:element name=”MarketPrice” type=”xs:positiveInteger”/>
C. <xs:element name=”MarketPrice” type=”xs:duration”/>
D. <xs:element name=”MarketPrice” type=”xs:hexBinary”/>W Courier Newlr Z
070-410 dumps 
Answer: B
QUESTION: 4
Select which of the following correctly describes (1) and (2) in the XML Schema document
below when the content of the “Flag” element must be an integer of 0 or 1.
<?xml version=”1. 0″?>
<xs:schema xmlns:xs=”http://www. w3. org/2001/XMLSchema”>
<xs:element name=”Flag” type=”flagData”/>
<xs:simpleType name=”flagData”>
<xs:restriction base=”xs:integer”>
<(1) value=”0″/>
<(2) value=”1″/>
</xs:restriction>
</xs:simpleType>
</xs:schema>
A. (1) xs:minInclusive (2) xs:maxInclusive
B. (1) xs:enumeration (2) xs:enumeration C.
(1) xs:minOccurs (2) xs:maxOccurs
D. (1) xs:minExclusive (2) xs:maxExclusiveW Courier Newlr Z
Answer: A, B
QUESTION: 5
Select which statement correctly describes the XML document below.
[XML Documents]
<!DOCTYPE ElementA [
<!ELEMENT ElementA EMPTY>
<!ATTLIST ElementA Attribute (ABC|DEF|GHI) #IMPLIED>
]>

<ElementA Attribute =” A
B C”/>
A. This is not a well-formed document, because the attribute value cannot have a line feed in
it.
B. This is not a valid XML document, because an attribute cannot be designated for an
element that is designated as EMPTY.
C. This is not a valid XML document, because the attribute value is not a value listed in the
attribute list declaration.
D. This is a valid XML document. W Courier Newlr Z
070-410 pdf 
Answer: C
QUESTION: 6
Select which of the following correctly describes a namespace to which the “price” element
in the XML document below belongs.
<message xmlns=”urn:sample:order”
xmlns:product=”urn:sample:product”>
<product:list xmlns=”urn:sample:list”>
<name>XML study guide</name>
<price>536</price>
</product:list>
<order>
<customerID>J058974</customerID>
<number>1</number>
</order>
</message>
A. urn:sample:order
B. urn:sample:product
C. urn:sample:list
D. Does not belong to any namespace. W Courier Newlr Z
Answer: C
QUESTION: 7
Select which of the following is coded using XML syntax:
A. XHTML documents
B. SOAP headers
C. XSLT Stylesheets
D. DOMW Courier Newlr Z

070-410 vce Answer: A, B, C
QUESTION: 8
Select which of the following correctly describes an element type declaration that includes
either the “home” element or the “mobile” element as a child element of the
“telephone_number” element.
A. <!ELEMENT telephone_number (home,mobile)>
B. <!ELEMENT telephone_number (home?mobile)>
C. <!ELEMENT telephone_number (home)>
<!ELEMENT telephone_number (mobile)>
D. <!ELEMENT telephone_number (home|mobile)>W Courier Newlr Z
Answer: D
QUESTION: 9
Select which statement is correct with regards to creating an XML document based on the
DTD
element type declaration below.
[element type declaration]
<!ELEMENT computer (notebook|server)*>
<!ELEMENT notebook (mouse*)>
<!ELEMENT mouse (#PCDATA)>
<!ELEMENT server (#PCDATA)>
A. Both the “notebook” element and the “server” element can be written as a child element
of the computer element.
B. As a child element of the “computer” element, the “server” element can be written before
the
“notebook” element.
C. When writing the “notebook” element, “mouse” must be written as a child element.
D. Only one “mouse” element can be written as a child element of the “notebook” element.
W Courier Newlr Z
070-410 exam 
Answer: A, B
QUESTION: 10
Select which DTD element type declaration correctly defines the “XML Documents”
structure below.
[XML Documents]

<Documents>
<Product_Name>black pen</Product_Name>
+
<Product_Name> red pencil </Product_Name>
=
<Price>100</Price>
yen.
</Documents>
A. <!ELEMENT Documents (Product_Name|Price)*>
<!ELEMENT Product_Name (#PCDATA)>
<!ELEMENT Price (#PCDATA)>
B. <!ELEMENT Documents (Product_Name|Price|#PCDATA)*>
<!ELEMENT Product_Name (#PCDATA)>
<!ELEMENT Price (#PCDATA)>
C. <!ELEMENT Documents (Product_Name*|Price)>
<!ELEMENT Product_Name (#PCDATA)>
<!ELEMENT Price (#PCDATA)>
D. <!ELEMENT Documents (#PCDATA|Product_Name|Price)*>
<!ELEMENT Product_Name (#PCDATA)>
<!ELEMENT Price (#PCDATA)> W Courier Newlr Z
Answer: D
QUESTION: 11
Select which of the following is correct with respect to the attribute list declaration for
setting “notebook” as the default value in the CDATA “type” attribute included in the
“computer” element.
A. <!ATTLIST type CDATA “notebook”>
B. <!ATTLIST computer type CDATA notebook>
C. <!ATTLIST computer type CDATA “notebook”>
D. <!ATTLIST computer type=”notebook” CDATA>W Courier Newlr Z
070-410 dumps 
Answer: C
QUESTION: 12
Select which of the following correctly describes the DTD attribute list declaration when the
“date” attribute and the “reception” attribute are included in the “Customer_Visit” element.
A. <!ATTLIST Customer_Visit (date,reception) CDATA #IMPLIED>
B. <!ATTLIST Customer_Visit (date|reception) CDATA #IMPLIED>

C. <!ATTLIST Customer_Visit date && reception CDATA #IMPLIED>
D. <!ATTLIST Customer_Visit date CDATA #IMPLIED reception CDATA #IMPLIED>W
Courier Newlr Z
Answer: D
QUESTION: 13
Select which of the following correctly describes a document type declaration when
designating an external DTD file.
A. <!ENTITY productlist SYSTEM “product. dtd”>
B. <!DOCTYPE productlist SYSTEM “product. dtd”>
C. <!DOCTYPE root [
<!ELEMENT productlist SYSTEM “product. dtd”>]>
D. <!DTD productlist SYSTEM “product. dtd”>W Courier Newlr Z
070-410 pdf 
Answer: B
QUESTION: 14
Choose the statement about a problem with DTDs that is incorrect.
A. The way statements are made in a DTD differs from how the same statements are made in
XML. As a result, different algorithms must be made available for the XML processor to
interpret XML documents, which is inefficient.
B. Any single DTD can only be used to validate a single XML document.
C. In a DTD, it is not possible to specify any explicit numerical data type.
D. DTDs fail to comply with the rules of namespaces. W Courier Newlr Z
Answer: B
QUESTION: 15
Select which answers are correct with respect to the relationship between “x”, as expressed
in the DTD element type declaration below, and its child element. Assume child elements
“a” “b” “c” are all empty elements,
expressed as like <a/>.
[DTD]
<!ELEMENT x (a, (b|c)*)>
A. <x>
<a/>

<b/>
<c/>
</x>
B. <x>
<a/>
</x>
C. <x>
<a/>
<c/>
<c/>
<b/>
</x>
D. <x>
<b/>
<c/>
<a/>
</x>W Courier Newlr Z
070-410 vce 
Answer: A, B, C
QUESTION: 16
Select which of the following correctly describes the XML namespace to which the –>(1)
“product” element in the “XML Document” below belongs.
[XML Documents]
<?xml version=”1. 0″?>
<products xmlns:A=”urn:sample:A”
xmlns:B=”urn:sample:B”>
<A:product>
<B:product>
<product/> –>(1)
</B:product>
</A:product>
</products>
A. urn:sample:A
B. urn:sample:B
C. urn:sample:A and urn:sample:B
D. NoneW Courier Newlr Z
070-410 exam 
Answer: D

The certification of Microsoft 070-410 dumps more and more valuable in the IT area and a lot people use the products of Pass4itsure to pass Microsoft certification https://www.pass4itsure.com/070-410.html dumps. Through so many feedbacks of these products, our Pass4itsure products prove to be trusted.

         

You may also like

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *