[Updated August 2017 From Google Drive] 100% Passing Guarantee Microsoft 70-417 Dumps Exam Latest Questions for Windows Video Series Is What You Need To Take

The online demo for the Microsoft 70-417 dumps Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 exam can also be obtained from the website free of cost. There is no need to provide any credit card detail or any other transaction detail since this Microsoft 70-417 exam demo is completely free. Pass4itsure 100% Passing Guarantee Microsoft https://www.pass4itsure.com/70-417.html dumps exam latest questions for Windows video series is what you need to take.

Exam Code: 70-417
Exam Name: Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012
Updated: Aug 13, 2017
Q&As: 427

[Updated August 2017 Microsoft 70-417 Dumps From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWMTI2YWpnc1ZUOXM

[Updated August 2017 Cisco 642-998 Dumps From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWX3NiOF92ell5SjA

The actual dumps of Microsoft 70-417 has some additional material for better preparation of 70-417 dumps MCSE exam which is not available in demo.

70-417 dumps

DEMO
QUESTION 1
Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains three domain
controllers. The domain controllers are configured as shown in the following table.

70-417 dumps

DC3 loses network connectivity due to a hardware failure.
You plan to remove DC3 from the domain.
You log on to DC3.
You need to identify which service location (SRV) records are registered by DC3.
What should you do?
A. Open the %windir%\system32\dns\backup\adatum.com.dns file.
B. Open the %windir%\system32\config\netlogon.dns file.
C. Run ipconfig /displaydns.
D. Run dcdiag /test:dns.
70-417 exam Correct Answer: B
QUESTION 2
Your network contains a Hyper-V host named Server1 that hosts 20 virtual machines.
You need to view the amount of memory resources and processor resources each virtual machine uses
currently.
Which tool should you use on Server1?
A. Resource Monitor
B. Task Manager
C. Hyper-V Manager
D. Windows System Resource Manager (WSRM)
Correct Answer: C
QUESTION 3
You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the Hyper-V server
role installed.
The disks on Server1 are configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)

70-417 dumps

You create a virtual machine on Server1.
You need to ensure that you can configure a pass-through disk for the virtual machine.
What should you do?
A. Convert Disk 1 to a GPT disk.
B. Convert Disk 1 to a dynamic disk.
C. Delete partition E.
D. Take Disk 1 offline.
70-417 dumps Correct Answer: D
QUESTION 4
Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The Active Directory Recycle bin
is enabled for contoso.com.
A support technician accidentally deletes a user account named User1.
You need to restore the User1 account.
Which tool should you use?
A. Ldp
B. Esentutl

C. Active Directory Administrative Center
D. Ntdsutil
Correct Answer: C
QUESTION 5
Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains four servers
named Server1, Server2, Server3, and Server4 that run Windows Server 2012 R2. All servers have the
Hyper-V server role and the Failover Clustering feature installed.
The servers are configured as shown in the following table.

70-417 dumps

You need to replicate virtual machines from Cluster1 to Cluster2.
Which three actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution.
Choose three.)
A. From Hyper-V Manager on a node in Cluster2, create three virtual machines.
B. From Cluster2, add and configure the Hyper-V Replica Broker role.
C. From Failover Cluster Manager on Cluster1, configure each virtual machine for replication.
D. From Cluster1, add and configure the Hyper-V Replica Broker role.
E. From Hyper-V Manager on a node in Cluster2/ modify the Hyper-V settings.
70-417 pdf
 Correct Answer: BCD
QUESTION 6
Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server
named Server1 that runs Windows Server 2012 R2.
Server1 is an enterprise root certification authority (CA) for contoso.com.
Your user account is assigned the certificate manager role and the auditor role on the contoso.com CA.
Your account is a member of the local Administrators group on Server1.
You enable CA role separation on Server1.
You need to ensure that you can manage the certificates on the CA.
What should you do?
A. Remove your user account from the local Administrators group.
B. Assign the CA administrator role to your user account.
C. Assign your user account the Bypass traverse checking user right.
D. Remove your user account from the Manage auditing and security log user right.
Correct Answer: D
QUESTION 7
HOTSPOT
Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The forest contains a single domain.
The forest contains two Active Directory sites named Site1 and Site2.
You plan to deploy a read-only domain controller (RODC) named DC10 to Site2. You pre-create the DC10
domain controller account by using Active Directory Users and Computers.

You need to identify which domain controller will be used for initial replication during the promotion of the
RODC.
Which tab should you use to identify the domain controller?
To answer, select the appropriate tab in the answer area.
Hot Area:
70-417 dumps

Hot Area:
70-417 dumps

70-417 vce Correct Answer:
70-417 dumps

QUESTION 8
DRAG DROP
Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains four member
servers named Server 1, Server2, Server3, and Server4. All servers run Windows Server 2012 R2.
Server1 and Server2 are located in a site named Site1. Server3 and Server4 are located in a site named
Site2. The servers are configured as nodes in a failover cluster named Cluster1.
Cluster1 is configured to use the Node Majority quorum configuration.
You need to ensure that Server1 is the only server in Site1 that can vote to maintain quorum.
What should you run from Windows PowerShell?
To answer, drag the appropriate commands to the correct location. Each command may be used once,

more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.
Select and Place:
70-417 dumps

Correct Answer:
 70-417 dumps

QUESTION 9
DRAG DROP
Your network contains four servers that run Windows Server 2012 R2.

Each server has the Failover Clustering feature installed. Each server has three network adapters
installed. An iSCSI SAN is available on the network.
You create a failover cluster named Cluster1. You add the servers to the cluster.
You plan to configure the network settings of each server node as shown in the following table.

70-417 dumps

You need to configure the network settings for Cluster1.
What should you do?
To answer, drag the appropriate network communication setting to the correct cluster network or networks.
Each network communication setting may be used once, more than once, or not at all. You may need to
drag the split bar between panes or scroll to view content.
Select and Place:
 70-417 dumps

70-417 exam Correct Answer:
70-417 dumps

QUESTION 10
DRAG DROP
Your network contains an Active Directory forest named contoso.com.
Recently, all of the domain controllers that ran Windows Server 2003 were replaced by domain controllers
that run Windows Server 2012 R2.
From Event Viewer, you discover SYSVOL journal wrap errors on a domain controller named
dc10.contoso.com.
You need to perform a non-authoritative synchronization of SYSVOL on DC10.
Which three actions should you perform on DC10?
To answer, move the three appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange
them in the correct order.
Select and Place:

70-417 dumps

Select and Place:
70-417 dumps

Correct Answer:
70-417 dumps

QUESTION 11
HOTSPOT
Your network contains a RADIUS server named Admin1.
You install a new server named Server2 that runs Windows Server 2012 R2 and has Network Policy
Server (NPS) installed.
You need to ensure that all accounting requests for Server2 are forwarded to Admin1.
On Server2, you create a new remote RADIUS server group named Group1 that contains Admin1.
What should you configure next on Server2?
To answer, select the appropriate node in the answer area.
Hot Area:

 70-417 dumps

 70-417 dumps

70-417 dumps Correct Answer:
70-417 dumps

QUESTION 12
DRAG DROP
Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains three
servers. The servers are configured as shown in the following table.

70-417 dumps

Server1 is configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)

70-417 dumps

Template1 contains custom cryptography settings that are required by the corporate security team.
On Server2, an administrator successfully installs a certificate based on Template1.
The administrator reports that Template1 is not listed in the Certificate Enrollment wizard on Server3, even
after selecting the Show all templates check box.
You need to ensure that you can install a server authentication certificate on Server3. The certificate must
comply with the cryptography requirements.
Which three actions should you perform in sequence?
To answer, move the appropriate three actions from the list of actions to the answer area and arrange
them in the correct order.
Select and Place:
70-417 dumps

Select and Place:
70-417 dumps

Correct Answer:
70-417 dumps

QUESTION 13
Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a file server
named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. You create a user account named User1 in the
domain.
You need to ensure that User1 can use Windows Server Backup to back up Server1.
The solution must minimize the number of administrative rights assigned to User1.
What should you do?
A. Assign User1 the Back up files and directories user right.
B. Add User1 to the Backup Operators group.
C. Add User1 to the Power Users group.
D. Assign User1 the Back up files and directories user right and the Restore files and directories user
right.
70-417 pdf
Correct Answer: A
QUESTION 14
Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The forest contains two sites named
Main and Branch. The Main site contains 400 desktop computers and the Branch site contains 150
desktop computers. All of the desktop computers run Windows 8.
In Main, the network contains a member server named Server1 that runs Windows Server 2012. You
install the Windows Server Update Services server role on Server1.

You need to ensure that Windows updates obtained from Windows Server Update Services (WSUS) are
the same for the computers in each site.
You want to achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort.
What should you do?
A. From the Update Services console, create computer groups
B. From the Update Services console, configure the Computers options
C. From the Group Policy Management console, configure the Windows Update settings
D. From the Group Policy Management console, configure the Windows Anytime Upgrade settings
E. From the Update Services console, configure the Synchronization Schedule options
Correct Answer: C
QUESTION 15
Your network contains three servers named Server1, Server2, and Server3. All servers run Windows
Server 2012 R2.
You need to ensure that Server1 can provide iSCSI storage for Server2 and Server3. What should you do
on Server1?
A. Install the iSCSI Target Server role service and configure iSCSI targets
B. Start the Microsoft iSCSI Initiator Service and configure the iSCSI Initiator Properties
C. Install the iSNS Server service feature and create a Discovery Domain
D. Install the Multipath I/O (MPIO) feature and configure the MPIO Properties
70-417 vce
Correct Answer: A

In order to get all the features of this Pass4itsure 70-417 dumps exam product, you will be required to purchase that product. The Pass4itsure https://www.pass4itsure.com/70-417.html dumps is available in both PDF as well as desktop practice test software format.

 

Continue Reading

[Updated August 2017 From Google Drive] Microsoft Training Resources for Helpful Windows Server 2012 070-410 Dumps with Assurance To Pass 070-410 Exam Certification on SlideShare

Pass4itsure microsoft training resources for helpful Windows Server 2012 070-410 dumps with assurance to pass 070-410 exam certification on SlideShare. The industrious Pass4itsure’s IT experts through their own expertise and experience continuously produce the latest Microsoft https://www.pass4itsure.com/070-410.html dumps to facilitate IT professionals to pass the Microsoft certification 070-410 dumps.

Exam Code: 070-410
Exam Name: Installing and Configuring Windows Server 2012
Updated: Aug 06, 2017
Q&As: 503

[Updated August 2017 From Microsoft 070-410 Dumps Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWbWdtSVRYVmpQa0U

[Updated August 2017 From Microsoft 70-734 Dumps Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWY2xEbzRCZklmTFU

Pass4itsure have the latest Microsoft certification 070-410 dumps.

070-410 dumps

QUESTION: 1
Press the Exhibit button to view “XML Schema Document”. Select which of the following
correctly describes a valid XML document with respect to “XML Schema Document”.
A. <ContactInformation Date=”2004-07-31″>
<Name>Taro Yamada</Name>
<eMail>Yamada@ABC.co.jp</eMail>
</ContactInformation>
B. <ContactInformation>
<Name/>
<eMail/>
</ContactInformation>
C. <ContactInformation Date=”July 31, 2004″>
<Name>Taro Yamada</Name>
<eMail>Yamada@ABC.co.jp</eMail>
</ContactInformation>
D. <ContactInformation/>W Courier Newlr Z
070-410 exam 
Answer: A, B
QUESTION: 2
Press the Exhibit button to view “XML Document”. Select which of the following correctly
describes the results of applying “XSLT Stylesheet” to “XML Document”. Assume that the
input XML document and transformation results ignore meaningless whitespace.
A. A file that does not contain any content will be output, because the XML document LIST
element does not contain a name attribute.
B. The following XML document will be output.
<?xml version=”1.0″?>
<LIST>PenPaper</LIST>
C. The following XML document will be output.
<?xml version=”1.0″?>
<LIST>
<name lang=”jp”>Pen</name>
<name lang=”jp”>Paper</name>
</LIST>
D. The following XML document will be output.
<?xml version=”1.0″?>
<LIST>
<name lang=”jp”>Pen</name>
<name lang=”jp”>Paper</name>
PenPaper
</LIST>W Courier Newlr Z

Answer: B
QUESTION: 3
Select which of the following correctly describes an XML Schema definition when the
Market Price element must be a positive integer. Assume the Schema namespace prefix is
“xs”.
A. <xs:element name=”MarketPrice” type=”xs:negativeInteger”/>
B. <xs:element name=”MarketPrice” type=”xs:positiveInteger”/>
C. <xs:element name=”MarketPrice” type=”xs:duration”/>
D. <xs:element name=”MarketPrice” type=”xs:hexBinary”/>W Courier Newlr Z
070-410 dumps 
Answer: B
QUESTION: 4
Select which of the following correctly describes (1) and (2) in the XML Schema document
below when the content of the “Flag” element must be an integer of 0 or 1.
<?xml version=”1. 0″?>
<xs:schema xmlns:xs=”http://www. w3. org/2001/XMLSchema”>
<xs:element name=”Flag” type=”flagData”/>
<xs:simpleType name=”flagData”>
<xs:restriction base=”xs:integer”>
<(1) value=”0″/>
<(2) value=”1″/>
</xs:restriction>
</xs:simpleType>
</xs:schema>
A. (1) xs:minInclusive (2) xs:maxInclusive
B. (1) xs:enumeration (2) xs:enumeration C.
(1) xs:minOccurs (2) xs:maxOccurs
D. (1) xs:minExclusive (2) xs:maxExclusiveW Courier Newlr Z
Answer: A, B
QUESTION: 5
Select which statement correctly describes the XML document below.
[XML Documents]
<!DOCTYPE ElementA [
<!ELEMENT ElementA EMPTY>
<!ATTLIST ElementA Attribute (ABC|DEF|GHI) #IMPLIED>
]>

<ElementA Attribute =” A
B C”/>
A. This is not a well-formed document, because the attribute value cannot have a line feed in
it.
B. This is not a valid XML document, because an attribute cannot be designated for an
element that is designated as EMPTY.
C. This is not a valid XML document, because the attribute value is not a value listed in the
attribute list declaration.
D. This is a valid XML document. W Courier Newlr Z
070-410 pdf 
Answer: C
QUESTION: 6
Select which of the following correctly describes a namespace to which the “price” element
in the XML document below belongs.
<message xmlns=”urn:sample:order”
xmlns:product=”urn:sample:product”>
<product:list xmlns=”urn:sample:list”>
<name>XML study guide</name>
<price>536</price>
</product:list>
<order>
<customerID>J058974</customerID>
<number>1</number>
</order>
</message>
A. urn:sample:order
B. urn:sample:product
C. urn:sample:list
D. Does not belong to any namespace. W Courier Newlr Z
Answer: C
QUESTION: 7
Select which of the following is coded using XML syntax:
A. XHTML documents
B. SOAP headers
C. XSLT Stylesheets
D. DOMW Courier Newlr Z

070-410 vce Answer: A, B, C
QUESTION: 8
Select which of the following correctly describes an element type declaration that includes
either the “home” element or the “mobile” element as a child element of the
“telephone_number” element.
A. <!ELEMENT telephone_number (home,mobile)>
B. <!ELEMENT telephone_number (home?mobile)>
C. <!ELEMENT telephone_number (home)>
<!ELEMENT telephone_number (mobile)>
D. <!ELEMENT telephone_number (home|mobile)>W Courier Newlr Z
Answer: D
QUESTION: 9
Select which statement is correct with regards to creating an XML document based on the
DTD
element type declaration below.
[element type declaration]
<!ELEMENT computer (notebook|server)*>
<!ELEMENT notebook (mouse*)>
<!ELEMENT mouse (#PCDATA)>
<!ELEMENT server (#PCDATA)>
A. Both the “notebook” element and the “server” element can be written as a child element
of the computer element.
B. As a child element of the “computer” element, the “server” element can be written before
the
“notebook” element.
C. When writing the “notebook” element, “mouse” must be written as a child element.
D. Only one “mouse” element can be written as a child element of the “notebook” element.
W Courier Newlr Z
070-410 exam 
Answer: A, B
QUESTION: 10
Select which DTD element type declaration correctly defines the “XML Documents”
structure below.
[XML Documents]

<Documents>
<Product_Name>black pen</Product_Name>
+
<Product_Name> red pencil </Product_Name>
=
<Price>100</Price>
yen.
</Documents>
A. <!ELEMENT Documents (Product_Name|Price)*>
<!ELEMENT Product_Name (#PCDATA)>
<!ELEMENT Price (#PCDATA)>
B. <!ELEMENT Documents (Product_Name|Price|#PCDATA)*>
<!ELEMENT Product_Name (#PCDATA)>
<!ELEMENT Price (#PCDATA)>
C. <!ELEMENT Documents (Product_Name*|Price)>
<!ELEMENT Product_Name (#PCDATA)>
<!ELEMENT Price (#PCDATA)>
D. <!ELEMENT Documents (#PCDATA|Product_Name|Price)*>
<!ELEMENT Product_Name (#PCDATA)>
<!ELEMENT Price (#PCDATA)> W Courier Newlr Z
Answer: D
QUESTION: 11
Select which of the following is correct with respect to the attribute list declaration for
setting “notebook” as the default value in the CDATA “type” attribute included in the
“computer” element.
A. <!ATTLIST type CDATA “notebook”>
B. <!ATTLIST computer type CDATA notebook>
C. <!ATTLIST computer type CDATA “notebook”>
D. <!ATTLIST computer type=”notebook” CDATA>W Courier Newlr Z
070-410 dumps 
Answer: C
QUESTION: 12
Select which of the following correctly describes the DTD attribute list declaration when the
“date” attribute and the “reception” attribute are included in the “Customer_Visit” element.
A. <!ATTLIST Customer_Visit (date,reception) CDATA #IMPLIED>
B. <!ATTLIST Customer_Visit (date|reception) CDATA #IMPLIED>

C. <!ATTLIST Customer_Visit date && reception CDATA #IMPLIED>
D. <!ATTLIST Customer_Visit date CDATA #IMPLIED reception CDATA #IMPLIED>W
Courier Newlr Z
Answer: D
QUESTION: 13
Select which of the following correctly describes a document type declaration when
designating an external DTD file.
A. <!ENTITY productlist SYSTEM “product. dtd”>
B. <!DOCTYPE productlist SYSTEM “product. dtd”>
C. <!DOCTYPE root [
<!ELEMENT productlist SYSTEM “product. dtd”>]>
D. <!DTD productlist SYSTEM “product. dtd”>W Courier Newlr Z
070-410 pdf 
Answer: B
QUESTION: 14
Choose the statement about a problem with DTDs that is incorrect.
A. The way statements are made in a DTD differs from how the same statements are made in
XML. As a result, different algorithms must be made available for the XML processor to
interpret XML documents, which is inefficient.
B. Any single DTD can only be used to validate a single XML document.
C. In a DTD, it is not possible to specify any explicit numerical data type.
D. DTDs fail to comply with the rules of namespaces. W Courier Newlr Z
Answer: B
QUESTION: 15
Select which answers are correct with respect to the relationship between “x”, as expressed
in the DTD element type declaration below, and its child element. Assume child elements
“a” “b” “c” are all empty elements,
expressed as like <a/>.
[DTD]
<!ELEMENT x (a, (b|c)*)>
A. <x>
<a/>

<b/>
<c/>
</x>
B. <x>
<a/>
</x>
C. <x>
<a/>
<c/>
<c/>
<b/>
</x>
D. <x>
<b/>
<c/>
<a/>
</x>W Courier Newlr Z
070-410 vce 
Answer: A, B, C
QUESTION: 16
Select which of the following correctly describes the XML namespace to which the –>(1)
“product” element in the “XML Document” below belongs.
[XML Documents]
<?xml version=”1. 0″?>
<products xmlns:A=”urn:sample:A”
xmlns:B=”urn:sample:B”>
<A:product>
<B:product>
<product/> –>(1)
</B:product>
</A:product>
</products>
A. urn:sample:A
B. urn:sample:B
C. urn:sample:A and urn:sample:B
D. NoneW Courier Newlr Z
070-410 exam 
Answer: D

The certification of Microsoft 070-410 dumps more and more valuable in the IT area and a lot people use the products of Pass4itsure to pass Microsoft certification https://www.pass4itsure.com/070-410.html dumps. Through so many feedbacks of these products, our Pass4itsure products prove to be trusted.

Continue Reading